top of page

Lunchmeny vecka 14

Lunch 139:-

I lunchen ingår sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka.

Hos oss finns alltid alternativ för dig som önskar glutenfri, laktosfri

eller veganskt kost. 

 

På fredagar bjuder vi på dessert!

Veckans sallad 129:-

Sallad på bakade betor, citronrostad kål, gröna blad, fetaost och picklad silverlök serveras med gulärtshummus (glutenfri) (går att få laktosfri) 

Måndag

Veganskt: Gryta på gula ärtor smaksatt med rostad morot, kokosmjölk och ingefära serveras med basmatiris och rostade fröer (glutenfri)(laktosfri) 

Fisk: Ångad dagens fångst serveras med dillkräm, örtslungad potatis, pickles och citron (glutenfri)(laktosfri) 

Kött: Klassisk Wallenbergare på kalvfärs serveras med potatispuré, brynt smör, ärtor och bacon 

Tisdag

Vegetariskt: Bakad sötpotatis toppad med fetaost serveras med quinoasallad, syrad silverlök och kräm på bakad lök (glutenfri)

Fisk: Stekt dagens fångst serveras med skaldjurssås, syrad kålrabbi och örtpotatisstomp (glutenfri)

Kött: Nöt och viltgryta med svamp, lök och kalvfond serveras med rostad potatis och vinbärsgelé (glutenfri)(laktosfri)

Onsdag

Veganskt: Pankofriterad blomkål serveras med ljummen risnudelsallad, koriander, chillimajjo, rostade jordnötter och lime (laktosfri)

Fisk: Örtöverbakad dagens fångst serveras med brynt smör, pepparrot, gurka, rädisa, dill, potatis och kapris (glutenfri)

Kött: Pankofriterad kyckling serveras med ljummen risnudelsallad, koriander, chillimajjo, rostade jordnötter och lime (laktosfri)

Torsdag: 

Veganskt: Växtbaserade bullar serveras med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka samt kokt potatis (går att få vegetarisk med potatispuré) (glutenfri)(laktosfri) 

Fisk: Stekt dagens fångst serveras med citron och fänkålskräm, rostad fänkål och blomkål samt syrad palsternacka (glutenfri)(laktosfri)

Kött: Objektivs köttbullar - alltid på torsdagar! Köttbullar på svensk nötfärs serveras med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka samt potatispuré 

Fredag:

Vegetariskt: Tryffelpasta med svamp och jordärtskocka serveras med riven parmesan och färska örter 

Fisk: Fiskgryta med vitt vin, tomat och grädde serveras med vitlöksbröd och syrade rotsaker

Kött: Friterad fläskschnitsel serveras med ärtor, klyftpotatis, rödvinssky och kaprissmör 

På fredagar bjuder vi på dessert! 

bottom of page